E çuditshme, Realit ia urojnë titullin e kampionit

May 9, 2020
Reali 01

Kampionati i futbollit në Spanjë së shpejti do të vazhdojë, ndërsa paralajmërimet e para janë se do të rinisë në muajin qershor, me disa ndryshime të rregullave. E para ka të bëjë me zmadhimin e numrit të zëvendësimeve, nga 3 në 5, dhe mos përdorimin e sistemit VAR në La Liga.

Kjo e fundit solli reagime të ashpra në opinionin spanjoll, mes të cilëve me e përmendur është ajo e analistit sportiv, Kristobal Soria, që sulmoi Real Madridin.

“Urime Real Madridit për titullin e fituar,” ka shkruar gazetari, menjëherë pas lansimit e lajmit për largimin e mundshëm të sistemit “VAR”.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: + 383 38 71 77 88

Email: info@kosovain.eu


Për ne