Një arkitekt nga Prishtina ideon ulëse të reja neper shesh

May 9, 2020
Plani 01

Të paktën për një kohe, do të jetojmë ndryshe, nga ajo që kemi qenë duke jetuar para pandemisë CoVID-19.

Dhe kjo ndryshe do të na detyroj të mendojmë ide për t’i vënë në praktikë, e të cilat më pas edhe na largojnë nga izolimi, na ruajnë nga virusi dhe na e vazhdojnë dinamiken e jetës së perditshme në punë, kafe e sheshe.

Një arkitekt nga Prishtina, ka ideuar një formë ulëse të cilat sipas tij mund të vendosen në shesh dhe te tillat do të përdoren gjatë kohës kur kafet janë mbyllur dhe shërbejnë vetëm me vete, apo edhe kur kane pak tavolina në dispozicion. Këtë ide arkitekti e ka prezantuar në faqen e tij në Facebook dhe ka marrë mjaftë komente pozitive.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: + 383 38 71 77 88

Email: info@kosovain.eu


Për ne