PËR NE

Media online kosovain.eu është themeluar në vitin 2009, ndërsa është aktive në tregun mediatik kosovar që nga viti 2010.
Deri më tani janë publikuar mbi 60 mijë lajme dhe fotografi nga Kosova, sektori i ekonomisë, sporti, lajmet rajonale e ndërkombëtare, kultura, kuriozitetet, etj.
Siç e tregon edhe vet emri, fokus të veçantë në raportim i japim procesit të integrimit evropian të Kosovës. Aty plasohen lajme nga Prishtina, Brukseli dhe qendrat e tjera evropiane, që kanë lidhje me procesin e integrimit evropian, sidomos në fokus janë politikat e zgjerimit të BE-së.
Një ekip me gazetarë, redaktorë dhe përkthyes profesionist e bëjnë kosovain.eu një produkt unik në tregun mediatik kosovar.

Adresa:
Lagjja “Dodona”, Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Kontakti: Tel: + 383 38 71 77 88

Email: info@kosovain.eu
Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: + 383 38 71 77 88

Email: info@kosovain.eu


Për ne